Welkom bij mijn e-boek Bakrecepten 2013!


In 2010 schreef ik mijn eerste e-boek Bakrecepten 2010. Het was een verzameling van recepten waar ik een aantal jaren aan heb gewerkt. Sindsdien ben ik verder gegaan met het ontwikkelen van nieuwe bakrecepten, die ik nu heb gebundeld in een nieuw e-boek. Bakrecepten 2013 bevat heerlijke en oergezonde recepten voor bij de thee, het avondeten of zomaar als tussendoortje.


De inhoud van e-boek Bakrecepten 2013:

Rabarber-citroencake
Pecan-chocoladekoekjes
Bananen-walnotenmuffins
Specerijenrepen met rozijnen
Appeltaartjes
Carobe-vijgenbrownies
Gevulde vijgenkoeken
Mini-quiches met prei en gerookte tofu
Citroen-kersenmuffins
Appeltaart
Melasse-dadelmuffins

Wil je mijn e-boek 2013 bestellen, stuur dan een mailtje met je naam naar het mailadres: monveg69@hotmail.nl
Geef ook even door welk e-boek je wilt bestellen (2010 of 2013). Je krijgt dan een mailtje terug met verdere informatie. Je kunt ook via pay pal betalen, dat gaat sneller. Het e-boek kost 6 euro.


Ik ga bij het bakken voor eenvoud en kwaliteit. Mijn recepten worden ontwikkeld in een eenvoudig keukentje. Ik gebruik keukengereedschap van goede kwaliteit waar ik jaren plezier van heb. Ik koop géén gadgets en probeer met zo weinig mogelijk middelen mijn bakgoed te maken. Omdat ik in mijn recepten alleen duurzame biologische producten verwerk, ben ik zuinig met wat ik gebruik. Ik voel vreugde in een eenvoudig leven en probeer dat in mijn recepten te weerspiegelen.

Mijn recepten zijn 'no-nonsense'. Je zult altijd tijd vinden om ze te maken, ook al heb je een druk leven. Je kunt ze ook vaker achter elkaar maken, want ze blijven lekker. 

Enkele kenmerken van mijn recepten:
  • Geen gebruik van witte suiker of rietsuiker. Ik gebruik bij voorkeur sucanat (oersuiker), palmsuiker (gula java) en ahornsiroop.
  • Alle recepten zijn vrij van tarweproducten. Ik maak gebruik van spelt.
  • Alle recepten zijn vrij van boter of margarine. In dit e-boek gebruik ik extra virgin kokosolie. 
Je kunt in principe alle soorten vega-melken gebruiken. Zelf kies ik meestal voor rijstmelk.